Het zijn koude patatjes!

Jantje lust zo graag koude patatjes met mayonaise … Op een dag mag hij met zijn ouders mee naar een groot trouwfeest waar het eten in buffetvorm wordt opgediend. Toevallig is zijn lievelingsgerecht er ook bij … patatjes met mayonaise. Door een speelse houding (hoe zijn kinderen) stoot hij zijn bord van tafel. Jantje kruipt vlug onder de tafel en begint de gevallen patatjes op te rapen. Plots ziet hij een dame zitten, zonder slip, met haar benen gespreid . “Oei !”, denkt Jantje, “Daar zit precies een hamsterke, en het steekt zijn tong uit. Dat diertje heeft zeker honger ?” Op het ogenblik dat Jantje een patatje naar het hamstertje toesteekt,laat de vrouw een dikke scheet … “Sssssttt !”, zegt Jantje, “Ge moet niet blazen … het zijn koude patatjes!”

Comments are closed.