niet langs de hoertjesstraat!

Jantje moet van zijn vader boodschappen doen. ” Jantje, loop niet langs de hoertjesstraat! ” zei vader. Jantje kreeg 5 euro mee. Hij liep langs de hoertjesstraat en zag een lekkerding. Hij gaf 5 euro. De vrouw gaf jantje een zoen op zijn mond. Even later weer thuis zei Jantje: ” Ben me geld verloren “. Hij kreeg 20 euro mee. Daarmee mocht hij de string van de vrouw zien. Hij ging weer naar huis. ” Ben me geld verloren! ” zei Jantje en hij kreeg 50 euro mee. Daarmee mocht hij de vrouw naakt zien. Toen als laatste keer naar huis: ” Ben me geld verloren! ” zei Jantje. ” Dit is de laatste keer! ” zei papa en gaf hem 100 euro mee. Jantje ging met de vrouw naar de bosjes. Een uur later werd vader ongerust. Hij ging langs de hoertjesstraat kijken. Hij zag een paar billetjes achter de struik. ‘ Aha,’ dacht vader, ‘ dat zijn Jantjes billen! ‘ hij gaf hem een harde klap tegen zijn kont. ” Bedankt pap! Hij zit erin! “

Comments are closed.